Doprava za 50% běžné ceny pro registrované zákazníky Registrujte se a použijte kód pro slevu: 195F3226 , platí pro objednávky v hodnotě nad 3999 Kč.

Bytový designér k vaším službám

Navrhujeme interiéry rodinných domů, bytů i komerčních prostor. Interiérový designér navrhuje ideální řešení, pomáhá s detaily, řeší návrhy interiérů komplexně. Jak celý proces probíhá? Plánujete vybavovat novostavbu či jen malou změnu, která by mohla váš interiér oživit? Designér může navrhnout nový styl, bude Vám nápomocen při výběru nových doplňků, ujme se celkové rekonstrukce, můžete se na něj obrátit pro radu. Osobní designér se vyplatí. Ušetříme Vám nejen spoustu času, ale přijdeme s nápady, které by Vás nikdy nenapadli. V rámci DESIGN CENTRA OSTRAVA provozujeme ateliér zaměřený na design, návrhy, tvůrčí činnost. Přečtěte si více o nás a našich službách.

Navrhujeme interiéry rodinných domů, bytů i komerčních prostor.

Interiérový designér navrhuje ideální řešení, pomáhá s detaily, řeší návrhy interiérů komplexně. Jak celý proces probíhá? Plánujete vybavovat novostavbu či jen malou změnu, která by mohla váš interiér oživit? Designér může navrhnout nový styl, bude Vám nápomocen při výběru nových doplňků, ujme se celkové rekonstrukce, můžete se na něj obrátit pro radu. Osobní designér se vyplatí. Ušetříme Vám nejen spoustu času, ale přijdeme s nápady, které by Vás nikdy nenapadli. V rámci DESIGN CENTRA OSTRAVA provozujeme ateliér zaměřený na design, návrhy, tvůrčí činnost. Přečtěte si více o nás a našich službách.

bytový designer ostravanávrh kuchyněbytový designér ostravabytový designér ostrava

Zjišťujeme potřeby zákazníků, abychom lépe porozuměli

Důvodů pro oslovení interiérového designéra může být mnoho. Lišit se může rozsah prací a také dispoziční řešení prostoru. Může jít o vybavení nového domu nebo rekonstrukci či o malou změnu, třeba jen o několik nových doplňků.

Čeká vás stěhování do nového bytu či domu, který ale neodpovídá vašim představám? Jedná se o starý byt – dům, kde je celková rekonstrukce nezbytná? Nebo jste zkrátka jen zatoužili po změně prostoru?

Se všemi těmito otázkami Vám dokážeme profesionálně pomoci. Stačí se na Nás obrátit ve formuláři níže.

Než se pustíte do zadání projektu, je dobré si rámcově ujasnit vlastní možnosti. Počínaje financemi, které plánujete uvolnit, až po rozhodnutí, jak se projektu budete chtít sami časově věnovat. Budeme tvořit jen tolik, aby to vyhovovalo Vám.

designer ostravadesigner ostravabytový designér ostravabytový designér ostrava

Inspirujte se u nás, spousta realizovaných projektů z nás dělají špičku mezi designéry

Na naše interiérové designéry se můžete obrátit, i když ještě nemáte jasnou představu. Aby interiér odpovídal vašemu estetickému cítění, je zásadní určení celkového stylu, jež v sobě zahrnuje spoustu dalších detailů. Nevíte jaký styl Vám vyhovuje? Inspiraci, můžete hledat i sami. Nejlépe tam, kde se prezentují už hotové realizace, například v časopisech, knihách, na internetu, sociálních sítích nebo v televizi. Pokud si však nechcete dělat starosti můžete se na nás obrátit a my Vám velmi rádi pomůžeme kompletně se vším. Jsme přeci profesionálové.

Co vše navrhujeme? 

Návrhy Kuchyní a kuchyňských linek  

Návrhy Dveřeí JAP

Návrhy ložníc

Návrhy koupelen

Návrhy dětských pokojů

Návrhy obývacích pokojů a návrhy interiérů

bytový designér ostravabytový designér ostrava

Konzultace a realizace

Samotnému zahájení projektu předchází úvodní konzultace sloužící k ujasnění zadání, zjištění potřeb a rozsahu prací. Stanovíme si také rozpočet a naší odměnu. Poté sepíšeme nedílnou součást každé zakázky – Smlouvu o dílo.

Než začneme pracovat ještě budeme potřebovat zaměření prostor. Ten si buď provedeme sami nebo v případě novostavby nám vystačí plány.

Práci na návrzích předchází důležitá konzultace. Na tu si vyžádáme od Vás 3 libovolné obrázky(inspirace) toho co se Vám líbí z každé místnosti, kterou budeme pro Vás navrhovat. V rámci konzultace, si od Vás zjistíme proč jste si zrovna vybrali je.

Máme tu nejlepší vzorkovnu materiálů. Projdeme si materiály a pokusíme se vybrat ty, které se Vám líbí.

Poté nám dáte prostor pro kreativní práci.

výstavba snabytek ostravarekonstrukce bytu

K navázání dobré spolupráce je také potřeba určitého souznění obou stran jak z profesního, tak lidského hlediska. Interiéroví designéři mají často svůj osobitý styl, který se prolíná celou jejich tvorbou. Právě autorský rukopis bývá často rozhodujícím faktorem pro oslovení konkrétní osoby.

Interiérový designér umí navrhnout takový interiér, který bude vyhovovat především vašim potřebám a vašemu estetickému cítění. Nic vám ale nebrání, abyste se do projektu aktivně zapojili i vy a třeba sami pátrali po věcech, které vám budou přinášet radost.

 

navržený půdorys

Líbí se Vám naše práce? Oslovte nejlepší designéry z Ostravy. Realizujeme po celé České republice.
Více realizací na našem firemním webu Bytový designér Ostrava, návrhy interiérů (snabytekinteriery.cz)

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.