Doprava za 50% běžné ceny pro registrované zákazníky Registrujte se a použijte kód pro slevu: 195F3226 , platí pro objednávky v hodnotě nad 3999 Kč.

Vertikální zahrady SNABYTEK®

Vertikální zahrady se umísťují na kolmé stěny, sloupy a jiné plochy kde jednotlivé rostliny jsou osazeny do koláže, kde tvoří jeden celek. Vertikální zahrady je možné realizovat na jakékoliv stěně a oživit tak interiér i exteriér. Některé druhy rostlin jsou osazeny vodorovně, jiné převisají a další míří nahoru – tím nám poskytují nové netradiční možnosti ve výzdobě stěn. SNABYTEK® přináší na český trh zcela nové produkty pro tvorbu vertikálních zahrad.

Jak vypadá Vertikální zahrada?

Jaké rostliny jsou v nabídce?

a) Kobercové rostliny
tyto rostliny tvoří hustý koberec, vyznačují se nízkým vzůstem a tvoří jednotný povrch z jednohu či dvou druhů rostlin

b) Velké rostliny
tyto rostlin se sadí s několika různými druhy 5-10 druhy rostlin do koláže. Tvoří se tak různorodá stěna z různých rostliny o různých velikostech i barvách. 

c) Květinové stěny
Tyto stěny jsou tvořemy květinami.

Proč si pořídit vertikální zahradu?
absorbuje hluk a jedná se o alternativu k nevzhledným akustickým panelům
zelená stěna uklidňuje, působí esteticky v místnosti i venku

Jak to funguje?
Rostliny kobercového tipu dodáváme na speciálním síťovém roštu, který se pomocí např. sponkovačky nebo hřebíků přidělá na zeď. V Případě, že je zeď ze sádrokartonu montáž je naprosto jednoduchá pomocí sponkovačky. Zeď doporučujeme natřít na černo, aby neprůsvital bílý podklad. V případě použití velkých rostlin dodáváme panely o rozměru 100/50 cm, které se lepí na stěnu pomocí kontaktního lepidla (např. mamut). Panely máme očíslované proto víte který panel kam přijde. Montáž je opět velmi jednoduchá a rychlá.

ukázka aplikace kobercových rostlin:

příprava na instalaci vertikální zahradypodklad namalujeme černou barvousponkovačkou připevníme jeden panel vedle druhéhopanely se snažíme 1cm překrývat přes seberostliny učešeme, aby jsme zakryly dokonale podkladstylová kancelář je hotová

Ukázka aplikace velkých rostlin:

Dodáváme hotové panely, které jsou označeny číslemhotová vertikální zahrada

Péče a údržba?
Naše vertikální zahrady jsou absolutně bezúdržbové. Každá rostlina je opatřena antistatickým povrchem, kerý zaručuje, že prach nemá šanci. Celá stěna dokonale prach odpuzuje díky svému negativnímu náboji. A pokud přeci jen budete mít pocit nutnosti provést údržbu, stačí vzíz vysavač a rostliny přeluxovat. 

Cena vertikální zahrady?
Oproti živým zahradám mají naše umělé rostliny velkou výhodu. Nepotřebují zahradníka a jsou až o 2/3 levnější oproti těm živým. Zkušenosti nám v čase ukázali, že lidé se nechtějí stát otrokem svých rostlin a proto volí vertikální zahrady z umělých rostlin, které jsou absolutně bezúdržbové a budou tak stále krásné. 

Objednávejte vertikální zahrady na Vertikální zahrady - Snabytek eshop  

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.