Doprava za 50% běžné ceny pro registrované zákazníky Registrujte se a použijte kód pro slevu: 195F3226 , platí pro objednávky v hodnotě nad 3999 Kč.

Představení týmu, který stojí za SNABYTKEM

Chystáte se rekonstruovat? Potřebujete kvalitní nábytek na míru? Nebo hledáte jenom odpověď na své otázky týkající se celého procesu? U nás v SNABYTKU máme tým profíků, kteří se nebojí žádné výzvy a během svého působení zrealizovali již více než 1000 různých projektů, díky kterým nasbírali velké množství zkušeností. Díky tomu jsou schopni ušetřit vám spoustu peněz a hodně času.
štít s logem SNABYTEK

Pojďte společně s námi nahlédnout do pozadí a seznámit se s týmem, který každý den pracuje na realizaci vašich snů. A začneme hned od začátku. Ve videu se seznámíte s našim obchodním zástupcem Antonínem. V naší společnosti působí již třetím rokem a bude vašim průvodcem celým procesem. Od úplného začátku, přes nacenění až po finální realizaci. 

Jsme tady pro vás a nebojíme se žádné výzvy. Budeme velmi rádi, pokud svěříte realizaci vašich snů do našich rukou. 

 

Pokud máte jakékoliv otázky, nebo potřebujete poradit s realizací, náš obchodní zástupce Antonín vám rád pomůže zodpovědět všechny vaše dotazy. 

Antonín Hubáček
+420 777 044 441
hubacek@snabytek.cz 

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.